Demet Akalın'ın başından şampanya döktüğü kişi: Espri amaçlıydı, onur duyarım

Demet Akalın'ın başından şampanya döktüğü kişi: Espri amaçlıydı, onur duyarım
Demet Akalın'ın gönderilen şampanyayı beğenmeyip sahnede başından aşağı döktüğü Murat Yaşar açıklama yaptı. Garson değil işletme müdürü olduğu belirtilen Murat Yaşar, olayın espri amaçlı olduğunu belirterek "Soyistimiz ile sahnede bulunmaktan onur duyarım" dedi.

Bodrum’da konser veren Demet Akalın, içtiği şampanyayı elma suyuna benzettikten sonra garson olduğu iddia edilen kişinin başından dökmüştü. Demet Akalın’ın bu hareketi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Tepkiler sonrası açıklama yapan Demet Akalın, "O gecede personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı?" ifadelerini kullandı.

Başından aşağı şampanya dökülen kişinin garson değil, işletme müdürü Murat Yaşar olduğu ortaya çıktı. Murat Yaşar da Demet Akalın’ı savundu.

Demet Akalın'la çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan Murat Yaşar şu ifadeleri kullandı: "Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim. Bu durum tamamen espri amaçlıdır. Yıllardır plaj konserlerinde yaptığımız bu şampanya olayı aşağılık bir durum içeren bir şey barındırmamaktadır."

Magazin