Demir Yumruk operasyonunda tutuklanan şüphelinin AKP'li bakan ve vekille fotoğrafı çıktı

Demir Yumruk operasyonunda tutuklanan şüphelinin AKP'li bakan ve vekille fotoğrafı çıktı
Demir-çelik sektöründe paravan şirketlerle kamuyu ciddi oranda zarara uğratmakla suçlanan firmalara karşı düzenlenen Demir-Yumruk operasyonunda tutuklanan Hüseyin Eryılmaz'ın Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Gerçek Gündem'den Sami Menteş'in haberine göre; bu görüntüler AKP'li vekillerde de huzursuzluk yarattı. AKP'li vekillerin bu fotoğrafları birbirine gönderdikleri iddia edildi.

Hüseyin Eryılmaz'la yalnızca Bakan Muş'un değil, AKP Milletvekili Fevzi Derbidek’in görüştüğü fotoğraflara yansıdı. Fotoğraflarda Eryılmaz’ın, Ankara’daki bir lokantada, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve AKP Milletvekili Fevzi Derbidek’in görüştüğü anlar yer alıyor.

'Demir Yumruk' operasyonu kapsamında aralarında örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz’ın da arasında bulunduğu 10 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Demir - çelik piyasasını manipüle ederek fiyat istikrarını bozan, sektördeki firmaları devre dışı bırakarak tekelleşen, kurdukları paravan şirketler üzerinden 105 milyarlık sahte fatura ile devleti 25 milyar lira zarara uğratan 3 farklı suç grubuna yönelik operasyonda 301 kişi gözaltına alınmıştı.

Gündem