Demirören’den ATV kazasına ilişkin açıklama

Demirören’den ATV kazasına ilişkin açıklama
Yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazaya dair yeni bir iddia söz konusu. Cihantimur'un 10 arkadaşından 8'inin ifadesi alındı. Ancak ifadesi alınmayan 2 çocuk bulunuyor. Birinin ünlü iş adamı Yıldırım Demirören'in oğlu olduğu öne sürülünce Demirören Grubundan Halk TV'ye açıklama geldi.

İstanbul Eyüpsultan’da Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybettiği kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki T.C’nin yanında olduğu iddia edilen Yıldırım Demirören’in de araçta bulunduğu iddiasına ilişkin Demirören Grubundan üst düzey bir isim açıklama yaptı. Açıklamada, “Oğlumuz yurt dışında okuyor, kazayla ilgisi yok. 2-3 aydır Türkiye’ye gelmedi” denildi.

Ne olmuştu?

Yazar Eylem Tok ve Op. Dr. Bülent Cihantimur 17 yaşındaki oğlu T.C kullandığı araçla 1 Mart Cuma gecesi arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran 3 ATV motoruna çarptı. Kazada Cihantimur’un çarptığı Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Olay sonrası oğluyla önce Mısır’a kaçan anne Eylem Tok, oradan da ABD’ye kaçtı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Adalet Bakanlığı da şüphelilerin Türkiye’ye iade edilmeleri için harekete geçmişti. (Kısa Dalga)

Gündem