Demirtaş'ın yeni kitabı 10 Şubat'ta çıkıyor: Kemerlerinizi bağlayın...

Demirtaş'ın yeni kitabı 10 Şubat'ta çıkıyor: Kemerlerinizi bağlayın...
Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve cezaevinde iki öykü ve iki roman yazan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın yeni öykü kitabı 'DAD', 10 Şubat’ta çıkıyor.

Edirne F Tipi Cezaevinde 2016 yılından beri tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kısa Dalga’nın edebiyat içerikli vodcast ve podcast serisi olan Kitap-Konuk-Kahve’de, Yeşim Özdemir’in sorularını yanıtlamış ve yeni kitabının çıkacağını duyurmuştu. Demirtaş, "Son kitabımın adı “DAD. Anlamı nedir diye soranlar olabilir. Kürtçe bilenlerin aklına hemen bir anlam gelecektir zaten ama acele etmeyin bence. Belki de DAD çok anlamlı bir kelimedir" demişti.

Kemerlerinizi bağlayın...

Demirtaş'ın yeni kitabıyla ilgili Dipnot Yayınevi’nden açıklama geldi. “Selahattin Demirtaş, Dipnot Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alacak olan kitabında okurlarını benzersiz bir seyrana çıkarıyor" denilen açıklama şöyle:

"İstanbul çöplüğünden adliye koridorlarına, lüks villalardan vergi dairelerine, ıssız adalardan tımarhanelere uzanan; yer yer bilimkurgu ya da absürt komediye bürünen; yanlış anlamalarla, gıllıgışlı ihanetlerle, harika fantezilerle örülü; insan ruhunun gizemli dehlizlerinde acı ve tatlı kahkahalar attıran düşsel bir cümbüş. Kemerlerinizi bağlayın.” (Kısa Dalga)

YEŞİM ÖZDEMİR'İN PODCASTİNİ PLAY'E TIKLAYARAK DİNLEYEBİLİRSİNİZ

Kültür Sanat