Demirtaş'tan DEM Parti'ye: Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum

Demirtaş'tan DEM Parti'ye: Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum
Cezaevinde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, babası Tahir Demirtaş hayatını kaybettikten sonraki taziye sürecine dair DEM Parti'ye teşekkür mektubu yazdı.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş 31 Aralık sabahı yaşamını yitirdi. Demirtaş, içinde bulunduğu siyasi rehinelik durumunu protesto etmek için cenazeye katılmadı.

Selahattin Demirtaş, babası Tahir Demirtaş hayatını kaybettikten sonraki taziye ve cenaze sürecindeki sahiplenmeleri nedeniyle DEM Parti'nin Diyarbakır örgütüne teşekkür mektubu yazdı.

demirtas-tan-dem-parti-ye-tesekkur-mesaji.jpeg

'Hepinize teşekkür ediyorum'

Mektubu el yazısıyla kaleme alan Demirtaş, ailesine de şükranlarını sunarken arkadaşlarına ve basın emekçilerine de teşekkür etti.

Demirtaş'ın mesajı şöyle:

"Amed DEM Parti Örgütümüze;

Merhaba değerli arkadaşlar. Hepinizin iyi olduğunu umuyorum.

Taziye ve cenaze sürecinde başta Genel Merkezimiz, milletvekillerimiz, il- ilçe yöneticilerimiz olarak gösterdiğiniz dayanışma ve sahiplenme nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, babamın vefatının ilk dakikalarından itibaren ailemizin yanında olan yurtsever halkımıza, tüm kurumlarımıza, Barış Anneleri başta olmak üzere tüm annelere, taziye ve cenaze sürecini yürüten değerli seydalarımıza, organizasyon için yoğun emek harcayan gençlik ve kadın yapılarımıza, yurt içi ve yurt dışından fedakarca çalışma yürüten ve taziyemize yüksek duyarlılık gösteren özgür basın emekçilerine, dualarını esirgemeyen, acımızı paylaşan tüm dostlarımıza; babamızın son yolculuğuna katılamayan kardeşlerim ve bütün ailem adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Selçuk Hoca ile birlikte hepinize özlem dolu selam, sevgilerimizi gönderiyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem