Selahattin Demirtaş'tan Elazığ mesajı

Selahattin Demirtaş'tan Elazığ mesajı
Selahattin Demirtaş, Elazığ'da Kılıçdaroğlu pankartlarının değiştirilmesiyle ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Elazığ programı öncesinde kentte asılan afişler kaldırıldı. Bunların yerine “Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takacağım” sönünü yer aldığı korsan afişler asıldı,

Kılıçdaroğlu, bizzat korsan afişlerin önünde fotoğraf çektirerek; “Sizinle bizim aramızda bir temel fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy için her bir şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılar. Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz” dedi.

Cezaevinde olan HDP'nin eski eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş da konuyla ilgili görüşlerini Twitter'dan paylaştı. Demirtaş, şunları yazdı:

"Halkın açlığı, yoksulluğu, işsizliği iktidarın umurunda değil. Onlar ballı maaşlarının, koltuklarının ve hesap verecekleri suçlarının telaşındalar. Bunun için de her türlü ayrımcılığı ve provokasyonu yapmaktan çekinmiyorlar maalesef.

Ancak Elazığlı hemșehrilerim başta olmak üzere tüm halkımız sağ duyulu davranacak ve bu provokasyonlara asla alet olmayacaktır. Buradan memleketime, Elazığ'a özel selam ve sevgilerimi gönderiyorum."

Gündem