Demirtaş'tan Erdoğan'a '6'lı masa menüsü' cevabı: Allah'ım, zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın?

Demirtaş'tan Erdoğan'a '6'lı masa menüsü' cevabı: Allah'ım, zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın?
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum'da yaptığı konuşmada '6'lı masa menüsü' okumasına cevap vererek "Allah'ım, hikmetinden sual olunmaz ama zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın?" paylaşımı yaptı.

Beş yılı aşkın süredir Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Altılı Masa Menüsü'ne sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"ALTILI MASA MENÜSÜ"

Erdoğan, Çorum'da yaptığı konuşma sırasında alanda asılı olan "Altılı Masa Menüsü" yazan posteri işaret ederek "Şurada bir poster görüyorum. 'Altılı masa menüsü'. Ne var bu menüde; yalan çorbası, laf salatası, koltuk kebabı, kandil dolması, Selo kahvaltısı var. Ne ararsan var" demişti.

"SELO KAHVALTISI DİYE BİR ŞEY YOK"

Demirtaş, "Allah'ım, hikmetinden sual olunmaz ama zeka dağıtırken neden hepsini bunlara verip bizi mahrum bıraktın? Vanlı kardeşlerim kusura bakmasınlar ama artık Van kahvaltısı yanında bir de Selo kahvaltısı diye bir şey var. Tek kuruş almadan, 81 ile bayilik veriyoruz." (Kısa Dalga)

Politika