Depremde çadırları parayla satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın hocası Prof. Dr. Eker: Utanıyorum

Depremde çadırları parayla satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın hocası Prof. Dr. Eker: Utanıyorum
Kızılay deposundaki çadırları 46 milyona Ahbap Derneği'ne satan Kınık'ın hocası Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu "Dr. Kerem Kınık’ın hocası olmaktan utanıyorum" açıklamasını yaptı.

Kızılay'ın deposundaki çadırları 46 milyona Ahbap Derneği'ne ve Türk Eczacılar Birliği'ne satan Kerem Kınık'ın hocası Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu "Dr. Kerem Kınık’ın hocası olmaktan utanıyorum" açıklamasında bulundu.

Çadır satışını doğrulayan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "AHBAP'ın ve Kızılay'ın işbirliği ahlakidir, akılcıdır, yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir" demişti. İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyolojisi ve Çocuk Romatolojisi Bilim Dalları Eski Başkanı Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu, eski öğrencisi Kınık’a Twitter hesabından tepki gösterdi.

'Dr. Kerem Kınık’ın hocası olmaktan utanıyorum, beni affedin'

Kınık’ın hocası olmaktan utandığını söyleyen Ömeroğlu, şu paylaşımı yaptı:

“Ahbap’a depremin en acil ilk günlerinde çadır satan Kızılay’ın başkanı Dr. Kerem Kınık’ın hocası olmaktan utanıyorum. Beni ve diğer hocalarını affedin, belli ki ona tıp etiği öğretememişiz.”

(Kısa Dalga)

Gündem