Depremde tesisleri yıkılmıştı: Hatayspor'a Bakanlığın 'tesisinde konakladıkları' için 5 milyon TL'lik haciz

Depremde tesisleri yıkılmıştı: Hatayspor'a Bakanlığın 'tesisinde konakladıkları' için 5 milyon TL'lik haciz
6 Şubat depremlerinde tesisleri yıkılan Hatayspor, Bakanlığa ait olan Riva'daki tesislerde kaldı. Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün kendilerine 5 milyon liralık haciz gönderdiğini açıkladı. Toksöz, "Bize 15 Eylül'de teslim edileceği söylenen tesisler yetişmeyince Riva'dan çıkamadık. Çünkü sokakta kalamazdık. Şimdi de karşımıza bu 5 milyonluk haciz çıktı. Kulüpte para mı var da ödeyelim?" dedi.

6 Şubat depremlerinde tesisleri yıkılan Hatayspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olan Riva’daki tesislerde kaldı.

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Hatayspor'da başkanvekili Aydın Toksöz, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hatayspor'a 5 milyon liralık haciz gönderildiğini bildirdi.

‘Riva'dan çıkamadık çünkü sokakta kalamazdık’

Riva'da iki dönem kaldıklarını aktaran Aydın Toksöz şu ifadeleri kullandı:

"29 Haziran 2023'te girdik, 10 Eylül'de bize 'Tesisi yurt yapacağız boşaltın' dediler. Ancak bize 15 Eylül'de teslim edileceği söylenen tesisler yetişmeyince Riva'dan çıkamadık. Çünkü sokakta kalamazdık.”

‘Karşımıza bu 5 milyonluk haciz çıktı. Kulüpte para mı var da ödeyelim’

Toksöz, yaşanılanları şöyle anlattı:

“Daha sonra bir firmadan temizlik maddelerini kendimiz alarak kalmaya devam ettik. Şimdi de karşımıza bu 5 milyonluk haciz çıktı. Kulüpte para mı var da ödeyelim? Destek beklerken haciz geldi." (Kısa Dalga)

Spor