Destici: Erdoğan ile ortak yönlerimiz çok fazla, yaşama dair de konuşuyoruz

Destici: Erdoğan ile ortak yönlerimiz çok fazla, yaşama dair de konuşuyoruz
BBD lideri Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini anlattı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak yönlerimiz çok fazla. Yaşama dair de konuşuyoruz. Görüşmeye Cumhurbaşkanımız bir cenazeden gelmişti, en az bir 10 dakika onu anlattı..."

BBP lideri Mustafa Destici, tv100'de yayımlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu "Pazar Siyaseti" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son görüşmesini anlattı. Destici, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak yönlerimiz çok fazla. Yaşama dair de konuşuyoruz. Görüşmeye Cumhurbaşkanımız bir cenazeden gelmişti, en az bir 10 dakika onu anlattı" ifadeleri kullandı.

"Vekillik talebiniz oldu mu?" sorusuna "Yok. Arzumuz kendi adaylarımızla seçime katılmak" diye yanıt veren Destici, "Amblemimizle katılma arzumuz Cumhurbaşkanımızın birinci turda seçilmesine yönelik bütün tabanı konsolide etmek, Sayın Erdoğan'a oy verdirmek. Bana göre Cumhurbaşkanlığı seçimi daha önemli, parlamento seçimi de önemlidir ama parlamentoda daha sonra eksiğiniz olsa da dengelerle bunu tamamlayabilirsiniz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın deprem bölgesine Meral Akşener'e refakat etmek için gittiğini savunan Destici, "Hatay'da genel başkan ağırlıyor. Senin birinci önceliğin vatandaşın sorununu çöz, trafiğin sorununu çöz, su sorununu çöz, İstanbul'un kentleşme sorununu çöz. İmamoğlu oradaki kardeşlerimize yardım etmek için gitmedi. İYİ Parti Genel Başkanı'nı ağırlıyor orada, ona refakat ediyor. Ona eşlik ediyor. Kendi bir programıyla gitmedi. Aynı şey ABB Başkanı için de geçerli. Millet sizi Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylara refakat edin diye seçmedi ki, İstanbul'a Ankara'ya hizmet edin diye seçti" dedi.

Politika