Devlet Bahçeli'den Akşener'e: Sağa sola mermi fırlatma

Devlet Bahçeli'den Akşener'e: Sağa sola mermi fırlatma
MHP lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in meclis kürsüsünden parti il binasına isabet eden kurşunları göstermesini eleştirdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da iftar programında açıklamalarda bulundu.

Geçen günlerde partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, kürsüden İstanbul İl Binası'na isabet eden kurşunları gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren Bahçeli, "Bağıra çağıra mermi fırlatma çaresizlik içinde çıkmaz sokaklara düşen bir çarpıklıktır. Vatan ve millet düşmanları ile aynı karede poz veren, ittifak kuranların Türklüğün muhteşem geçmişinde örnekler vermesi sadece bir hezeyandır." dedi.

'ilkesizlikten' bahsetti

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Aynı şekilde dün dediğini bugün inkar eden siyasetçilerin iflah olmaz akıl ve ahlak sorununa gömüldüklerine delalettir. Siyasette ilkesizliğin ve ilkel dürtülerin markası olarak sivrilenlerin iyilik iddiası tilkinin kümes kapısında bekçiliğe talip olması kadar abuk sabuk bir beklentidir. Bizim bu tip kirli ve kimliksiz siyaset anlayışlarıyla kesintisiz mücadelemiz tam 54 yıldır devam etmektedir. Bundan sonra da aynı kararlılıkla sürecektir." (Kısa Dalga)

Politika