Dikkat çeken diyalog | Akşener eliyle ağzını kapattı, Bahçeli gülümseyerek karşılık verdi

Dikkat çeken diyalog | Akşener eliyle ağzını kapattı, Bahçeli gülümseyerek karşılık verdi
Anıtkabir'deki 10 Kasım törenlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti lideri Meral Akşener'in uzun süre birlikte yürümesi diyalogları dikkatleri çekti. Akşener, Bahçeli'yle konuşmasının bir bölümünde basın mensupları görüntü alırken, ağzını eliyle kapattı. İki lider ve heyetleri sıcak karşılıklı el sıkıştı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında düzenlenen resmi tören için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'deydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kortejde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüksek yargı organlarının başkanları, TSK komuta kademesi, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve diğer devlet erkanı yer aldı.

Bahçeli ve Akşener, anma sonrası merdivenlerden birlikte indi.

Akşener, Bahçeli’ye söylediği ifadeler duyulmaması için eliyle ağzını kapattı. Bahçeli ise gülümseyerek karşılık verdi.

Sözcü'nün paylaştığı görüntülere göre; merdivenlerin bittiği noktada ayrılan iki liderden Akşener, Bahçeli’ye ‘Hayırlı günler dilerim' dedi. Akşener’in ardından İYİ Partili kurmaylar da Bahçeli’nin elini sıktı.

aksener-bahceli-bulusma.jpg

2016’da MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, 2017 yılında İYİ Parti’yi kurmuştu. Akşener, İYİ Parti’nin kuruluşundan itibaren MHP lideri Bahçeli ile birbirlerine yönelik sert açıklamalarıyla gündeme geldi.

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener 29 Ekim törenlerinin ardından 10 Kasım törenlerinde de yan yana yürüdü. Bu sefer ki yürüyüş daha uzun sürerken, ikilinin keyifli olduğu gözlemlendi. (Kısa Dalga)

Gündem