Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e: Saygımdan kabul ettim ama pes

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses'e: Saygımdan kabul ettim ama pes
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, kendisini büyüten Cem Çıtak'ın fotoğrafını paylaşarak, Tatlıses'e göndermede bulundu.

Kısa Dalga - Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in nüfusuna geçmeyi saygısından kabul ettiğini belirterek "Yaşayan adamın miras çetelesini tuttular. Bazı ebeveynler adam olan evlat sevmez" dedi.

ibrahim-tatlises-001.jpg

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisini büyüten Cem Çıtak’ın fotoğrafını paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Cem Çıtak diye yazılır 'adam' diye okunur. Bu adam bana yatlar, katlar bırakmadı, bu adam bana ona duyduğum koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı. Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki bu adam... Bazı kimseler, gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hâlâ saygımdan...

cem-citak.jpg

Bazı ebeveynler adam olan evlat sevmez. Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım ama pes... Ben bu sahte ortama karşıyım. 'Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur' değil mi? Konu bu kadar basit. Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce... Bu yeterince acı... Saygı duyun lütfen." (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin