Dilan Polat iddiası: 'Böyle giderse intihar edeceğim'

Dilan Polat iddiası: 'Böyle giderse intihar edeceğim'
Dilan Polat çiftiyle ilgili gelişmeleri yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, Polat çiftinin telefon konuşmasını aktardı. Erdinç, Dilan Polat'ın intihar edeceğini söylediğini iddia etti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat’la telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Marmara Cezaevi’nde bulunan Dilan Polat'ın Çorlu cezaevinde kalan kocası Engin Polat’la telefon görüşmesinde psikolojisinin çok bozulduğunu anlattığı belirtildi.

Dilan Polat: "İntihar etmek istiyorum"

Konuşmanın devamında ise Dilan Polat eşine “intihar etmek istiyorum” diye haykırdı.

Söz konusu telefon görüşmesi sonrası avukatlarının ise acil olarak cezaevine gittiği aktarıldı.

Polatların davasını takip eden gazeteci Emrullah Erdinç'ten konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Erdinç, Dilan ve Engin Polat'ın telefon konuşmasının cezaevi kayıtlarına kayıtlarına geçtiğini ve Dilan Polat'ın o konuşmada "Böyle giderse intihar edeceğim" dediğini açıkladı.

Erdinç "Dilan ve Engin Polat telefonla görüştü. Dilan Polat "Böyle giderse İntihar edeceğim" dedi. O cümle cezaevi kayıtlarına girdi. Silivri'den ayrılacağı için mutsuz olan Dilan Polat kardeşi Sıla'dan ayrılmak istemiyor. avukatlarının naklin durması için müracaat etmesi bekleniyor" diye paylaşımda bulundu. (Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem