Dilipak: Yarın birileri 'vuralım-kıralım' diye ortaya çıkabilir, faili meçhul saldırılar da olabilir!

Dilipak:  Yarın birileri 'vuralım-kıralım' diye ortaya çıkabilir, faili meçhul saldırılar da olabilir!
Yeni Akit yazarı Dilipak, Türkiye'de son dönemde olanları ele aldığı yazısında "Seçime doğru bu bataklığa daha çok su verecekler. Yarın birileri “vuralım-kıralım” diye ortaya çıkabilir" dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Gülşen'in tutuklanması, Sedat Peker'in iddiaları, Ağrı'da yaşanan kaset savaşlarını hatırlattığı yazısında "Her şey çorba oldu" diyerek uyarılarda bulundu: "Yarın birileri “vuralım-kıralım” diye ortaya çıkabilir. Hatta birtakım “faili meçhul” saldırılar da olabilir! Birtakım belediyeler, kalabalık yaz konserleri düzenliyor, şarap fabrikaları sponsor oluyor, içki dağıtılıyor, dans adı altında rezillikler yaşanıyor. Orada kontrol dışı taşkınlıklar yaşanabilir...."

Dilipak'ın yazısı özetle şöyle:

"(...) Bakalım bu yazı çıktıktan sonra bugüne neler olacak memlekette. Dilerim gelecek günler geçen günleri aratmaz. Herkesin dikkatli olması şart. Sabırlı olacağız, öfke kontrolü gerekiyor. Ev hayatı, iş sosyal hayat, aman dikkat, Şeytan fazla mesai yapıyor.

Bu trol, bu media, bu vitrine çıkıp konuşan kadrolarla, bu yöntem, bu siyaset dili, bu meydan okuma, bu sloganlarla hiçbir parti seçim kazanamaz. Seçmen ise ölümlerden ölüm beğenecek demektir. Siyasetin kesinlikle temizlenmesi gerek.

Bu arada The İndependet, “Türkiye’nin Madonnası tutuklandı” diye başlık atmış.

İyi! Bizim de resmen yerli ve milli bir Madonnamız var! Bir bu eksikti, o da oldu.

Bakın yerli ve milli Madonnamız’ı (!) tutukladınız ya, yarın tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. AİHM’e gider tazminat da alır. AYM’ye gider karar oradan da döner.

Bu işe böyle angaje olmamalıydınız. Siyaset de, media da, yargı da tuzağa düştü. Üniversitelerin açılacağı şu günlerde böyle bir olay gerçekten büyük bir talihsizlik. Bu arada Yıldız Tilbe de bir Twit atarak tartışmaya katıldı: “Herkes ağzından çıkan hatalı söz için tutuklansa memlekette adam kalmaz. Her kurum ve okuldan sapık da çıkmış alim de. Gülşen’e gelene kadar neler var neler! Meclis’in gözaltına alınması lazım mesela, orada her şeye bütün değerlere hakaret ediyorlar, hem de yasal”.

Seçime doğru bu bataklığa daha çok su verecekler. Siyaset mayınlı tarla, birileri mayınlı tarlada top oynamayı seviyor anlaşılan. Haram para ve işler ile fahşa arasındaki derin bağı çözmeden Türkiye bu rezaletlerden yakasını kurtaramaz. Uyuşturucu ve kumar da öyle. Sivrisineklerle uğraşmaktan vazgeçip, bataklığı kurutmak gerek.


Yarın birileri “vuralım-kıralım” diye ortaya çıkabilir. Hatta birtakım “faili meçhul” saldırılar da olabilir! Birtakım belediyeler, kalabalık yaz konserleri düzenliyor, şarap fabrikaları sponsor oluyor, içki dağıtılıyor, dans adı altında rezillikler yaşanıyor. Orada kontrol dışı taşkınlıklar yaşanabilir.

Stadyumlar da bu tür olaylar için riskli alanlar. Birileri iş üzerinde. Herkesin dikkatli olması gerek. Bu hadise başka birtakım senaryolar için bir fünye olarak kullanılmak istenebilir.

Herkesin dikkatli olması gerek. Kontrol dışı olaylardan kimse kârlı çıkamaz. Bulanık suda balık avlamak isteyenler, bu ülkenin ve halkın selametini düşünüyor olamazlar. Dikkat."

YAZININ TAMAMI

Gündem