Diyanet suç duyurusunda bulunmuştu... Volkan Konak: Siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğim

Diyanet suç duyurusunda bulunmuştu... Volkan Konak: Siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğim
Diyanet maaş göndermesi yaparak "Bir kadeh de sizin için içiyorum" diyen şarkıcı Volkan Konak, yeni bir paylaşım yaptı: "Ben her zaman olduğu gibi, dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söyleyemeye devam edeceğim."

Volkan Konak Instagram hesabından yaptığı paylaşımdan kaynaklı hakkında suç duyurusuna bulunulması üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

Volkan Konak "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" dedi.

"Siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğim"

Konak ilerleyen saatlerde söz konusu paylaşımına açıklık getirdi. Konak, “Dostlar; söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi, dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söyleyemeye devam edeceğim. Son söz; yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştiren Konak, "Maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum" dedi.

Volkan Konak’ın paylaşımında şu ifadeler yer almıştı:

“Atatürk’ün kurduğu diyanetin, koltuğunu işgal eden zat;

İnsanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır.

Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…” (Kısa Dalga)

Kültür Sanat