Doğu Demirkol TÜGVA etkinliğine katıldı

Doğu Demirkol TÜGVA etkinliğine katıldı
Daha önce "dini değerlerle dalga geçtiği" iddiasıyla hedef gösterilen oyuncu Doğu Demirkol, tartışmaların odağındaki TÜGVA'nın etkinliğine katıldı.

Kısa Dalga - Oyuncu Doğu Demirkol, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) etkinliğine katıldı.

Etkinlik paylaşımını TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, X (Twitter) hesabından yaptı.

Beşinci, paylaşımında "TÜGVA Lise Doğa Kampı'nda gençlik rüzgarı Doğu Demirkol ile esmeye devam ediyor! Gençlik burada, heyecan burada!" dedi ve etkinlikle ilgili video paylaştı.

.

Doğu Demirkol, "Ebu Huzeyfe" skeciyle tepki çekmişti

Oyuncu Doğu Demirkol, "Doğu" dizisindeki "Ebu Huzeyfe" skeciyle gündeme gelmişti. Burada dini değerlerle alay ettiği ileri sürülen Doğu Demirkol, pek çok kişi tarafından hedef gösterilmiş, Doğu dizinin yasaklanması için kampanyalar düzenlenmişti.

.

Doğu Demirkol, tartışmaların ardından verdiği röportajda yaptığı işin arkasında olduğunu belirtmişti.

.

Demirkol şöyle konuşmuştu:

"Birini aşağılayan, haysiyetini kıran bir şey olmadığı sürece her konuda şaka yapılabilir. Kutsal gördüğü değerler adına seni linç eden bir güruh olabiliyor ama bu bana mantıklı gelmiyor. Kimsenin bana allah adına ayar verme hakkı olduğunu düşünmüyorum" demişti. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem