Dzeko'dan Icardi'ye yanıt: Penaltı için ağlıyorlar

Dzeko'dan Icardi'ye yanıt: Penaltı için ağlıyorlar
Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin gözünün altının morarmış şekilde göründüğü fotoğrafını paylaşarak yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı 0-0 bitti ancak derbinin tartışmaları devam ediyor.

Sarı kırmızılı kulüp, golcüsü Mauro Icardi'nin gözünün morardığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı ve "Adaletin sadece kendileri için olmasını isteyenler, bu gece de her kanaldan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler! VAR odası ve 26 kamera göremiyor ve onlar adına utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenler utanacaktır" açıklamasını yaptı.

"Ciddi ol Fabrizio"

Fabrizio Romano adlı İtalyan gazeteci, Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılarken, Romano'nun gönderisinin altına Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko yorum yaptı.

Dzeko "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin." ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Spor