Efsanevi Ghost filmi yeniden çekiliyor: Filmin yıldızı Demi Moore'dan ilk yorum

Efsanevi Ghost filmi yeniden çekiliyor: Filmin yıldızı Demi Moore'dan ilk yorum
Patrick Swayze ve Demi Moore'un başrolde olduğu "Ghost" filmi yeniden çekiliyor. Başrolünde Channing Tatum'ın yer alacağı filmle ilgili Demi Moore'dan yorum geldi.

Başrollerini Patrick Swayze ve Demi Moore'un paylaştığı ve birbirine aşık olan Sam ile Molly’nin, bir soygunda Sam’in öldürülmesiyle ayrı düşmesini konu alan "Ghost" filmi, 90'lı yılların en ikonik filmlerinden biri olarak öne çıkmıştı.

Hasılat rekorları kıran 1990 yapımı "Ghost" (Hayalet) yıllar sonra yeniden çekilecek. Channing Tatum'ın başrolde yer alacağı filmle ilgili Demi Moore'dan yorum geldi.

Entertainment Weekly'ye konuşan Moore, "Bakın, her hikaye bir şekilde zaten anlatılmıştır. Harika olan şey, olayların farklı şekillerde yeniden yorumlanabilmesidir. Bence bazı filmler vardır ki dokunulmadan bırakılmaları daha iyidir ve bazen bu yeniden yorumlamada harika sürprizler ortaya çıkar" dedi.

Hayalet En İyi Film, En İyi Kurgu, En İyi Müzik, En İyi Orijinal Film Müziği, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo dahil olmak üzere 5 dalda Oscar'a aday gösterilmişti.

Film, Whoopi Goldberg'e ve senarist Bruce Joel Rubin'e Akademi Ödülü kazandırmıştı.

"Tatum çok yetenekli"

Ghost filminin yeniden yapım haklarının satın alınmasından bu yana Tatum'un kendisiyle iletişime geçip geçmediği sorusuna da yanıt veren Moore, şu ifadeleri kullandı:

"Hayır, iletişime geçmedi. O süper yetenekli, ne yapmaya karar vereceğini merak ediyorum."

Kültür Sanat