Ekşioğlu kızına milyonluk parti yapmış

Ekşioğlu kızına milyonluk parti yapmış
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "FETÖ borsasının mucidi" olduğunu iddia ettiği Cihan Ekşioğlu'nun kızı için 2019'da düzenlediği doğum günü partisi ortaya çıktı
Sedat Peker, hedefindeki isimlerden EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu'na ilişkin "Yaşın genç olsa da FETÖ borsasının ilk kurulmasındaki mucitlerden biri sensin" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği, Sedat Peker’in Cihan Ekşioğlu'na koruma ekibi verildiği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında Ekşioğlu'na yakın koruma verildiğini doğruladı.

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras babasının ölümünden sonra Cihan Ekşioğlu'nun otele tank ile girdiğini iddia etmişti. 

KRT'nin aktardığına göre; Peker, Ekşioğlu'nun eşi Katerin Ekşioğlu'nun, özel uçakla manikür, pedikür yaptırmak için Bodrum’dan İstanbul’a gidip, 2 saat sonra döndüğünü öne sürdü.

Peker, şu iddialarda bulundu: Beyaz Rus olan eşin özel uçakla manikür pedikürünü yaptırmak için Bodrum’dan İstanbul’a gidip, 2 saat sonra tekrardan Bodrum’a dönüyor ya, insanlar 'Çocuğuma yemek alamadım' diye intihar ederken siz fakir fukaranın parasıyla bu zevki yaşamayı devam edin. Sonunuz nasıl oluyor göreceksiniz. Ülkemizde yaşayan kadınlar 2 ya da 3 ayda bir kuaföre giderken siz bu zevki yaşayın.

ALEYNA TİLKİ'Yİ HEM PODYUMA ÇIKARTTI HEM DE ŞARKI SÖYLETTİ

Cihan Ekşioğlu'nun, kızına yaptığı "Fashion Party" temalı doğum günü partisinden fotoğraflar ortaya çıktı.

Cihan Ekşioğlu'nun, sahneye podyum kurdurduğu ve kızı için  "sürpriz" yaparak hayranı olduğu Aleyna Tilki'yi getirttiği belirtildi.

Haberde Aleyna Tilki'nin, doğum gününde hem şarkı söylediği hem de onunla podyumda yürüdüğü belirtilirken Tilki'nin o dönem sahne ücretinin en az bir milyon TL olduğu söyleniyor.



Gündem