Elazığ'da bir vatandaş Babacan'a 5 TL uzattı: AKP yesin bunu

Elazığ'da bir vatandaş Babacan'a 5 TL uzattı: AKP yesin bunu
DEVA Partisi lideri Ali Babacan’a, cebinden çıkardığı 5 TL’yi uzatan Elazığlı yurttaş, “İhtiyacı varsa AKP’nin bunu vereyim. Bunu da kendisine iade ediyorum alsın AKP yesin bunu" dedi.

DEVA Partisi lideri Babacan bugün Elazığ’da esnaf ziyareti yaptı. Elazığlı bir genç, sohbet sırasında Ali Babacan’a şunları söyledi:

"Biz gençler olarak özgürce kendimizi ifade edebileceğimiz bir ülke istiyoruz. Şimdi ben burada medyanın karşısında konuşuyorum, ama bir yandan da korkuyorum. Çünkü ben buradan çıktığım zaman polis arkadaşlar; Sen AK Parti'yi nasıl kötülersin’ diye beni alacaklar biliyorum, o haldeyiz. Her şey torpil olmuş.”

Babacan, Elazığ’da kendisini görmeye gelen vatandaşlara da seslendi. Babacan'ın konuşması sırasında Elazığlı bir vatandaş cebinden 5 lira çıkartarak, “İhtiyacı varsa AKP’nin bunu vereyim” dedi. Babacan, yurttaşa; “Onlar swap alıyorlar dışarıdan” yanıtını verdi. Vatandaş şöyle devam etti:

"Açlık sınırı 7 bin 500, asgari ücret ne kadar 5 bin 500. Bunu da kendisine iade ediyorum alsın AKP yesin bunu"

Bir başka vatandaş da "Bir kilo domates alın diyen utansın başkanım, Elazığ (AKP) milletvekili o utansın” diye seslendi.

Daha önceki sosyal konutlardan hak sahibi olmasına rağmen herhangi bir şekilde faydalanamadığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a; “Sayın başkanım, bak burada deprem oldu. Üç buçuk senedir bir sosyal konut yapılacak. Üç buçuk senedir, biz hala hak sahibiyim dükkanımı alamamışım” diye seslendi. (ANKA)

Politika