Ellerini nereye atsalar para yağıyor: Doğuştan şanslı 3 burç belli oldu

Ellerini nereye atsalar para yağıyor: Doğuştan şanslı 3 burç belli oldu
Bazı burçlar doğuştan çok şanslı oluyorlar: İşte en şanslı burçlarla ilgili o bilgiler

Astroloji, bilimsel bir temele dayanmasa da birçok insanın hayatlarını şekillendiren ve onlara rehberlik eden bir inanç sistemidir. Doğuştan şanslı olduğuna inanılan burçlar da bu inanç sistemine göre değerlendirilir ve insanların hayatlarına olumlu etkileri olduğuna inanılır. Bu yazıda sadece üç burcun doğuştan şanslı olduğuna inanıldığından bahsettik, ancak her burcun kendine özgü nitelikleri ve özellikleri bulunmaktadır

DOĞUŞTAN ŞANSLI 3 BURÇ

Mynet.com sitesinde yer alan bir içerikte; Doğuştan şanslı 3 burç hakkında bilgiler paylaşıldı. İşte o burçlar

YAY BURCU


Yay, bu listede ilk sırada yer alıyor. Yay burçlarının yönetici gezegeni, her zaman iyi şans, cömertlik ve bolluk ile ilişkilendirilen Jüpiter'dir. Yay için hayatın kendisi paha biçilmez deneyimler ve maceralardan oluşan zengin bir duvar halısıdır. Yay, sadece zodyakın en iyimser işareti olarak kendi şansını yaratır . Olan hemen hemen her şeyin faydalı bir yanını görebilirler.

money-1428587-1280.jpg

ASLAN BURCU


Aslan burcu kendine güvenen iyi şanslarla dolu bir hayat yaratmanın önemli bir bileşenidir. Aslan, diğer insanlardan her türlü pozitif enerjiyi çeker, çünkü bekledikleri budur. Aslan burçları insanlara tam olarak neye ihtiyaçları olduğunu söylemekte rahatlar ve sunumları o kadar ilgi çekici ki, insanlar genellikle istediklerini vermekten memnun oluyorlar.

BOĞA BURCU


Boğa zenginlik, güzellik ve rahatlığa çekilir. Doğal değer anlayışları ve güvenlik konusundaki ısrarları, yalnızca maddi zenginlik söz konusu olduğunda değil, onları kurnaz yatırımcılar yapar. Boğa'nın bölge duygusu, kaliteli insanlar ve fikirlerin yanı sıra güzel nesneleri de içerir. Kötü şansa mülklerinde izin verilmez.

Kaynak: Mynet.com, Kisadalga.net

Yaşam