Elon Musk, Amber Heard-Johnny Depp davasında sessizliğini bozdu

Elon Musk, Amber Heard-Johnny Depp davasında sessizliğini bozdu
ABD'li milyarder Elon Musk, bir dönem birlikte olduğu Amber Heard ile eski eşi Johnny Depp arasındaki dava hakkında konuştu. Musk, bir Twitter kullanıcısının dava hakkındaki yorumuna cevap verdi.

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davasında gözler jürinin kararına çevrilmişken, duruşmalarda ismi geçen ABD'li milyarder Elon Musk da sessizliğini bozdu.

Depp'ten boşanması sonrası Heard ile bir süre birlikte olan ve sosyal medyada Heard'ün çocuğunun babası olduğu iddiaları kesilmeyen Musk, podcast sunucusu Lex Fridman'ın Twitter'da yaptığı yoruma yanıt vererek sessizliğini bozdu.

elon-musk.jpg

Fridman paylaşımında, Johnny Depp ve Amber Heard davasına dair görüşlerini sıralayıp, şöhretin bazı kişiler cehennem olduğunu, psikiyatr ve avukatların kabiliyetlerinin birbirlerinden çok farklı olabildiği, insanların milyonlarca kişiye yalan söyleyebildiği, aşkın karmaşık olabileceği gibi maddeler yazdı.

Musk ise şu yanıtı verdi: "Umarım ikisi de yollarına devam eder. En iyi oldukları zamanlarda, her ikisi de inanılmaz."

Depp-Heard davasının ilk günlerinde, Elon Musk'ın tanık olarak çağrılabileceği iddia edilmişti. Ancak Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su, sonuç olarak tanık kürsüsüne davet edilmedi. Musk ve Heard'ün, 2016-2018 arasında bir dargın bir barışık giden bir ilişkileri olduğu biliniyor. Heard'ün avukatları açılış konuşmasında, Depp'in Musk konusunda takıntılı olduğunu iddia etmişti. Davada Heard'ün, Depp ile barışmaya çalıştığı sırada Musk ile görüştüğü de öne sürülmüştü. (Kısa Dalga)

Dünya