Elon Musk duyurdu: Twitter’a gelecek yeni özellikler belli oldu!

Elon Musk duyurdu: Twitter’a gelecek yeni özellikler belli oldu!
Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden sahibi olduğu platforma getirecekleri yeni bir takım özelliği duyurdu. Özelliklerden en çok dikkat çekeni, daha yüksek bir ücret karşılığında reklamları tamamen ortadan kaldıran abonelik sistemi.

Ünlü milyarder Elon Musk, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ı satın alıp başına geldiğinden beri birçok yeni özellik getirdi. Bu özelliklerden en çok dikkat çekeni de mavi tik almanızı sağlayan Twitter Blue aboneliğiydi.

Musk, geçtiğimiz gün Twitter’da platforma getirecekleri yeni özellikleri duyurdu. Özelliklerin arasında Twitter Blue’nun bir üst modeli olacak bir abonelik sistemiyle reklamları tamamen kaldırma olanağı en ilgi çekeni oldu.

Reklamlardan arındırılmış Twitter geliyor

Webtekno'dan Ahmet Batuhan Karataş'ın haberine göre; Musk paylaştığı gönderide Twitter’daki reklamların çok sık gösterildiğini ve çok yer kapladıklarını belirtti. Ardından önümüzdeki haftalarda bu sorunların çözüleceğini ve Twitter Blue’nun daha pahalı bir ücrete sahip abonelik katmanı ile reklamları tamamen kaldıracak bir sistem getireceklerini duyurdu.

Musk, paylaştığı bu gönderide dünyanın dört bir yanından (özellikle Japonya’dan) çok enteresan gönderiler paylaşıldığını ve Twitter’ı sadece kendi dilinde kullanan insanların bundan mahrum kaldığına değiniyor.

Gelecek haftalarda Twitter’a gelecek olan bu özellik ile birlikte kullanıcılar, başka dillerde paylaşılan gönderileri kendi dillerine çevrilmiş biçimde anasayfalarında önerilmiş tweet olarak görebilecekler.

Twitter’a yeni gelen ‘Sana özel’ ve ‘Takip edilenler’ sekmelerinden herhangi birindeyken uygulamayı kapattığınız zaman, uygulamayı tekrar açtığınızda hangisinde olduğunuz fark etmeksizin ‘Sana özel’ sekmesinde başlıyorsunuz.

Twitter’ın bir sonraki güncellemesi ile birlikte artık hangi sekmede kaldıysanız tekrar açtığınızda oradan gezinmeye devam edebileceksiniz.

Musk, paylaştığı gönderilerde bu özelliklerin uygulamaya geleceği spesifik tarihleri vermedi. Bir tek son özelliğin bir sonraki güncelleme ile geleceğini biliyoruz. (Kısa Dalga)

Teknoloji