Elon Musk'tan Twitter anketi: Düzenleme butonu istiyor musunuz?

Elon Musk'tan Twitter anketi: Düzenleme butonu istiyor musunuz?
Twitter'ın yeni büyük hissedarı olan Elon Musk, ayağının tozuyla değişiklik sinyali verdi. Musk Twitter kullanıcılarına, paylaşımlarını sonradan düzenleme imkânı tanıyan bir buton isteyip istemediklerini sordu.

Twitter hisselerinin yüzde 9,2’sini satın alarak şirketin en büyük hissedarı haline gelen Elon Musk 'yeni dönem' için bir anket başlattı. Musk, kullanıcılara paylaşımlarını sonradan düzenlemeleri için bir buton isteyip istemediklerini sordu.

Twitter CEO'su Parag Agrawal da Musk'ın mesajını paylaşarak, "Bu anketin sonuçları önemli olacak. Lütfen dikkatli oy verin" dedi.

KULLANICILAR BÖLÜNDÜ

Anket sonuçları merakla beklenirken, Musk'a yanıt veren kullanıcılardan farklı tepki geldi. Bazı Twitter kullanıcıları, viral olan ve birçok kişi tarafından yeniden paylaşılan mesajların içeriğinin değiştirilmesine izin verilmemesi gerektiğini söyledi. Bazıları yeniden düzenlemeye süre sınırlaması getirilmesi gerektiğini söylerken, birçokları da yanlış atılan tweetlerin düzenlenmesine izin verilmemesini ve kullanıcıların yanlış paylaşımlarını silip tekrar atması gerektiğini savundu.

Twitter, Musk'ın en büyük hissedarı olduğunun açıklanmasından birkaç gün önce 'düzenleme' özelliği üzerinde çalıştığını duyurmuştu. (Kısa Dalga)

Dünya