Emniyet ve Jandarma'dan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Emniyet ve Jandarma'dan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Emniyet'in ardından Jandarma da Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Derin Yoksulluk Ağı kurucusu Hacer Foggo ile beraber yeni bir video yayınlayarak sokaklarda giderek yaygınlaşan ve en çok çocukları tehdit ettiğini söyledikleri uyuşturucu konusunda halkı uyardı.

KILIÇDAROĞLU: YAZIKLAR OLSUN ONLARA

Kılıçdaroğlu, “Her türlü kara paranın ülkeye girmesine göz yumdular. ‘Getir, nereden getirirsen getir, kaynağını sormayacağım’ dediler ve bu kirli parayı yani milyar dolarları, yani uyuşturucu paralarını Türkiye’nin cari açığını finansmanında kullandılar… Gelelim ‘Okul önünde yakaladığınız uyuşturucu satıcısının bacağını kırın’ diyen namıdiğer Fotoroman Süleyman’a. O da Fotoromancı ya, Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. ‘Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler ve göz yumdular. Bunlar onunla bununla poz veren, gençlerin diliyle söyleyeyim ‘Breaking Bad Süleyman’ ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara” dedi.

EMNİYET'TEN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri yer verildi:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."

JANDARMA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Emniyet'in ardından Jandarma da EGM'nin Twitter hesabındaki aynı ifadeleri kullanarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Jandarma'dan yapılan açıklama şöyle:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.

Gündem