Engin Altay, Meclis'te Fuat Oktay'a uyuşturucu ile yakalanan Veysel Filiz'le çekilmiş fotoğrafını gösterdi

Engin Altay, Meclis'te Fuat Oktay'a uyuşturucu ile yakalanan Veysel Filiz'le çekilmiş fotoğrafını gösterdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Genel Kurulu'ndaki 2023 yılı bütçe görüşmelerinde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Oktay, hükümetin uyuşturucu ve kara para ile mücadele ettiğini söyledi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Oktay'a, uyuşturucu ile yakalanan, AKP siyaset akademisinde de ders veren eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile birlikte olan fotoğrafını gösterdi. CHP'li vekiller, Oktay'a, "Veysel Filiz" sloganıyla tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Genel Kurulu'ndaki 2023 yılı bütçe görüşmelerinde tüm gün yapılan eleştirilere ve sorulara yürütme adına yanıt verdi.

Oktay, konuşmasında sık sık CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Oktay'ın "Veda dediniz ya, veda makamında olan sizlersiniz" sözlerine CHP'li vekiller el sallayarak yanıt verdi.

Oktay’ın konuşması sırasında CHP’li milletvekilleri sıralara vurarak, “YİMPAŞ” sloganı attı ve Oktay’ın YİMPAŞ yöneticiliğini hatırlattı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Oktay’a 100 kilo eroin ile yakalanan AKP siyaset akademisinde de ders veren eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile birlikte olan fotoğrafını gösterdi. CHP’li milletvekilleri "Veysel Filiz" diye de slogan atarak Oktay'a tepki gösterdi.

Engin Altay, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığı sırada Oktay’a "Veysel Filiz" ile olan fotoğrafını bir kez daha göstererek, "Yalancısın" diye seslendi. (ANKA)

Politika