Engin Altay tarih verdi: Muharrem İnce'yle iki kez görüşüldü, önerilerimize uygun yanıt alınamadı

Engin Altay tarih verdi: Muharrem İnce'yle iki kez görüşüldü, önerilerimize uygun yanıt alınamadı
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “Memleket Partisi Genel Merkezi’ne yapılan ziyaretin ardından, aynı gün ve ertesi gün (29-30 Mart), Sayın İnce ile iki kez görüşme gerçekleştirilmiştir. Maalesef önerilerimize uygun bir yanıt alınamamıştır” açıklamasını yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Habertürk’te katıldığı canlı yayında, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile yapılan görüşmelere ilişkin, “Teklif yapıldı. (Soru: 14 Mayıs sonrasına dair bir teklif mi?) Öncesi de sonrası da dahil olmak üzere bir teklif yapıldı. (Soru: Teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı mı?) Evet, öyle. O gün heyetler yan yanaydı, o gün bir teklif olmadı” demişti.

Muharrem İnce ise sosyal medya hesabında, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında, deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır” paylaşımında bulunmuştu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bugün sosyal medya hesabında, Muharrem İnce ile yapılan görüşmelere ilişkin, “Kamuoyunun bilgisine; Memleket Partisi Genel Merkezi’ne yapılan ziyaretin ardından, aynı gün ve ertesi gün (29-30 Mart), Sayın İnce ile iki kez görüşme gerçekleştirilmiştir. Maalesef önerilerimize uygun bir yanıt alınamamıştır” açıklamasını yaptı. (Kısa Dalga)

Politika