Enginyurt’tan Erdoğan’a 'altılı masa' çıkışı: Başka isteğin var mı abi?

Enginyurt’tan Erdoğan’a 'altılı masa' çıkışı: Başka isteğin var mı abi?
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'ye yönelik 'Altılı masayı terk et' şeklindeki çağrısına, "Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'yle ilgili "Temenni ederiz ki gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" demişti. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Erdoğan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Başka isteğin var mı abi? Masayı senin oraya taşıyalım istersen" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan'dan İyi Parti'ye çağrı; Altılı masayı terk et.. Başka isteğin var mı abi?

Masayı senin oraya taşıyalım istersen. Fakat demezler mi? İllet, FETÖ’cü, PKK’lılar dediklerinle nasıl oturacaksın? Pardon senin için fark etmez, sen herkesle bir olursun. Tek çare Millet İttifakı.”

Twitter hesabından paylaşımlarına devam eden Enginyurt, şunları söyledi:

"Sayın Meral Akşener, Erdoğan'ın masa davetine; 'Milletimizin geleceğinin heba edildiği, ortaya sürüldüğü bir kumar masasında hiç olmadık.Bundan sonra da olmayız' diyerek yakışan bir cevap vermiş. Erdoğan'a tavsiyemiz; Millet masasına bulaşma, buradan sana ekmek çıkmaz. Başka kapıya."

Politika