Enkazdan kurtarılan küçük Rıdvan'ın isteği yürek dağladı: 'Evimiz yok, belki ev alırız'

Enkazdan kurtarılan küçük Rıdvan'ın isteği yürek dağladı: 'Evimiz yok, belki ev alırız'
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, afet bölgesinden gelen görüntüler yürekleri dağlıyor. Enkazdan çıkarılan Rıdvan isimli çocuk, kendisini kurtaran ekiplere, siyah çantanın içindeki cüzdanın da çıkarılmasını isteyerek, "Bir de Bakugan gibi bir şey var. Paralar cüzdanın içinde. Evimiz de yok. O parayla belki ev alabiliriz." sözleriyle herkesi kahretti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, 10 şehirde ağır yıkıma neden oldu. Yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, afet bölgesinden gelen bir görüntü herkesin içini acıttı.

Rıdvan yürekleri dağladı

Bir binanın enkazından çıkarılan Rıdvan isimli çocuk, kendisini kurtaran ağabeylerinden evdeki cüzdanın da çıkarılmasını istedi. Cüzdanın içinde para olduğunu söyleyen Rıdvan, sözleriyle yürekleri dağladı.

'O parayla belki ev alabiliriz'

Bakugan isimli oyuncağının da getirilmesini isteyen Rıdvan, "Ağabey. Bir şey diyeceğim. Babam evi bana emanet etti. Siyah bir tane çanta var. Onun içinde cüzdan var. Onu birde, Bakugan gibi bir şey var. Paralar cüzdanın içinde. Evimiz de yok. O parayla belki ev alabiliriz." dedi. (Kısa Dalga)

Gündem