Erbakan'ın, AKP'yi reddetmesi sonrası Osmanoğlu'ndan teselli

Erbakan'ın, AKP'yi reddetmesi sonrası Osmanoğlu'ndan teselli
Cumhur ittifakına katılmayacaklarını duyuran Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) bu kararı sonrası Osmanlı hanedan soyundan gelen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu.

Cumhur ittifakına katılmayacaklarını duyuran Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) kurucu üyesi ve Osmanlı hanedan soyundan gelen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu.

Radikal İslamcı HÜDA-PAR’ı ittifaka alan AKP, birkaç gün önce Yeniden Refah Partisi’yle de görüşmüştü.

'Osmanoğlu ailesinin fertleri sizinledir'

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan bugün Cumhur İttifakı'na katılmayacaklarını açıkladı. Tüm şehirlerde seçime girecek olan partinin cumhurbaşkanı adayı da Erbakan oldu.

Erbakan’ın bu kararı AKP’lileri endişelendirirken, Osmanoğlu, AKP'yi twitter'dan teselli etti; Erdoğan’a desteğini şu sözlerle açıkladı:

“Değerli dostlar Hanedânı Âli Osman’ın kandan torunları olarak başta Hanedan Reisi Harun Abdülkerim Osmanoğlu, şahsım ve Osmanoğlu ailesi fertleri olarak; 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almış bulunmaktayız. Hayırlı olsun.” (Kısa Dalga)

resim-2023-03-20-180049671.png

Gündem