Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç. dönüyor

Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç. dönüyor
Erdal Beşikçioğlu, televizyon tarihinin en fenomen dizilerinden olan Behzat Ç.'nin geri döneceğini açıkladı.

Behzat Ç. Blu TV'de yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizide Behzat Ç.'yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu, dizinin aynı kadroyla devam edeceğini, ufak tefek değişiklikler olacağını söyledi.

Beşikçioğlu, magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada "Sizi ikna etmek zor oldu mu?" sorusunu "Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" diye yanıtladı.

Beşikçioğlu, "Behzat Ç. karakteri üzerinize mi yapıştı acaba?" sorusuna ise şöyle yahıt verdi:

"Bilmiyorum ki? Metin Behzat Ç. kadar güçlü yazılsa, iyi bir senaryo olsa demek ki, o kadar güçlü bir senaryo o kadar güçlü bir karakter yaratılabilse yine devamı gelecek diye düşünüyorum. Yeni kuşak dizilerin içerisinde, hep karakterlerin hikayesinin peşine takılmak yerine, olay örgülerinin peşine takılmayı tercih ettiğimiz için sistem kendi içinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor."

Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayımlanmıştı. Ekrandan kaldırılan dizi 2019 yılında da Blu TV'de yeni sezonuyla seyirciyle buluşmuştu. Fenomen dizinin yeni bölümleri de yine Blu TV'de yayımlanacak. (Kısa Dalga)

Yaşam