Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusu Mavi'yi sahiplendi

Erdal Beşikçioğlu depremzede kedinin yavrusu Mavi'yi sahiplendi
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 6 Şubat depremlerinde Malatya'da göçük altından kurtarılan Mavi isimli kedinin yavrularından birini sahiplendi. Beşikçioğlu, haberi sosyal medya hesabından "Ailemize hoş geldin" notuyla paylaştı.

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde oy alarak seçilen Ankara Etimesgut Belediye Başkanı ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu yavru kedi sahiplendi.

Beşikçioğlu, 6 Şubat depremlerinde Malatya'da göçük altından kurtarılan "Mavi" isimli kedinin yavrularından biri olan kediyi sahiplendiğini sosyal medya hesabından "Ailemize hoş geldin" notuyla paylaştığı fotoğraf ile duyurdu.

Paylaşımda, "isimsiz bir kedi yavrusu" imzasıyla kedinin öz geçmişinin anlatıldığı notta şu ifadeler yer aldı:

"07.03.2024 tarihinde Şeyhşamil Mahallesi Eryaman/Etimesgut'ta dünyaya geldim ve cinsim BluePoint. Sekiz kardeşin ilk doğanıyım. Babam Ares Ankaralıdır. Annem Mavi ise Malatyalı bir depremzededir. 6 Şubat depreminde AKUT görevlisi olan amcalar tarafından göçük altından kurtarılmış ve Ankara'ya getirilmiş. Aylar sonra anneannem Ayşegül ve dedem Ömür tarafından sahiplenilmiş. Sayın Başkanım Erdal amca, kalbinizde minik bir yavruya daha yer varsa sizin ailenize dahil olmak istiyorum." (Kısa Dalga)

Gündem