Erdal Erzincan bir daha İBB konserlerine katılmayacağını açıkladı

Erdal Erzincan bir daha İBB konserlerine katılmayacağını açıkladı
Sanatçı Erdal Erzincan, sosyal medyadan İBB konserlerini bıraktığını açıkladı ancak bu paylaşımını bir kaç saat sonra kaldırdı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen konserlerde yer aldığı gerekçesiyle ‘5’li çete’ suçlamasıyla karşı karşıya kaldığını söyledi ve bu yüzden bir daha İBB konserlerine katılmayacağını duyurdu.

'Rahat olun bir daha İBB'de konser vermeyeceğim'

Erzincan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Korkmayın bu konseri İbb düzenlemedi. Rahat olun bir daha İbb de konser vermeyeceğim" dedi.

'Lütfen mevzuyu oraya buraya çekmeyin'

Erzincan İBB konserlerini bıraktığını duyurmasının ardından bir paylaşım daha yaparak, "İBB de verdiğim birkaç konser sebebiyle 5'li çete suçlamasıyla karşı karşıya kaldım. Tepkim uğradığım bu haksızlıktan ötürüdür. Zira İBB, sanat severlere hizmet götürürken, bana ihtiyaç duyduğu için o konserlerde yer aldım. Lütfen mevzuyu oraya buraya çekmeyin" diye yazdı.

erdal.jpeg
Paylaşımını sildi

Erzincan birkaç saat sonra paylaşımlarını sildi ve "Twitlerimi silmek zorunda kaldım. Konuyu yanlış yere çekenlerden ötürü. Verdiğim sözleri bilenler not edebilir" dedi.

2.png

Ne olmuştu?

Yazar ve gazeteci Enver Aysever, YouTube kanalında yaptığı bir yayında, İBB'de konser veren Erdal Erzincan, Arif Sağ, Mercan Erzincan, Tolga Sağ ve Muharrem Temiz'in isimlerini sıralayarak, "İBB konserlerinin 5 kişilik ekibe verilmesi niye?" demiş ve "Dilim varsa 5'li çete diyeceğim. Demiyorum" ifadelerini kullanmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem