Erden Timur canlı yayında açıkladı: Icardi yakın!

Erden Timur canlı yayında açıkladı: Icardi yakın!
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Mauro Icardi konusunda taraftarına müjdeyi verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, bir basın toplantısı düzenliyor.

Erden Timur'un açıklamaları şöyle:

"Icardi transferinde belli bir aşama kaydedildi. Bonservis olarak rakamlar çok yüksekti.

PSG de Suudi Arabistan'dan yüksek bir teklif almıştı. Sonunda rakamı belli bir seviyeye düşürdüler. Transferi bitirdik diyemeyiz ama bir noktaya geldik.

Belli bir aşama kaydettik, bizim limitlerimize gelirse finalize olacak."

Kamp sürecinin içine gelecek transfer inşallah olacak. Geçen sene olsa çok daha güzel şeyler söylerdim. Şu an Avrupa'daki transfer piyasası çok daha yavaş. Oyuncular, Suudi Arabistan'dan teklifler bekliyor.

'Kimse transfere evet demiyor'

Şu an kimse transfere evet demiyor. Biz A grubu oyuncuyu hedefliyoruz. Geri kalanında da A-'yi hedefliyoruz. Büyük kulüpler de aynı şekilde A+ oyuncuları beklediği için bizim talip olduğumuz oyunculara talip oluyorlar.

Angelino ile belirli bir noktaya geldik. Pozisyonunda Avrupa'nın önemli oyuncularından birisi. Zaten sorun da orada. Bizim işimizi zorlaştırıyor. Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. (Kısa Dalga)

Spor