Erdoğan 7 parti lideriyle bayramlaştı

Erdoğan 7 parti lideriyle bayramlaştı
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HÜDA PAR, Vatan Partisi, DSP gibi partilerin genel başkanlarını telefonla arayarak bayramlarını tebrik ederken, TBMM'de en fazla sandalyeye sahip üçüncü parti olan DEM Parti ile yine Meclis'te temsil hakkı olan DEVA, Gelecek, TİP, YRP gibi partileri es geçti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ramazan bayramı nedeniyle yedi siyasi partinin liderlerini arayarak bayramlarını tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı'nın X (Twitter) hesabından paylaşılan mesajda şöyle denildi:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirmiştir. Görüşmelerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve genel başkanlar karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiler."

Özgür Özel "Erdoğan'ı arayacağım" demişti

CHP lideri Özgür Özel, Sabah gazetesinden Yavuz Donat'a verdiği söyleşide Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı da arayıp bayramını kutlayacağını söylemişti.

Donat, 8 Nisan Pazartesi günü yayımlanan "Özgür Özel ile bayram sohbeti" başlıklı köşe yazısında Özel'in şu sözlerini aktarmıştı:

"Geçen bayram, Devlet Bahçeli'den başlayarak bütün liderleri aramıştım... Bir tek Erdoğan'ı aramadım. Ama o zaman ikinci partiydik. Şimdi CHP birinci parti... Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım... Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim." (Kısa Dalga)

Politika