Erdoğan bir kez daha LGBTİ+'ları hedef aldı: Milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım

Erdoğan bir kez daha LGBTİ+'ları hedef aldı: Milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliği çağrısını yineleyerek, "Kanun teklifleriyle oyalanmak yerine anayasa değişikliğiyle kalıcı çözüme kavuşturalım, aile kurumunu daha da güçlendirelim. LGBT diyorlar, güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi? Bunun kimlerle nasıl iş tuttuğunu biliyorsunuz. AK Parti’nin böyle bir derdi yok. Bize güçlü aile lazım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'na katıldı.

Erdoğan, konuşmasında, "Milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım. Farklı siyasi partiler olarak 2023 seçimi öncesi tarihi bir uzlaşmaya imza atalım" dedi.

"AİLE KURUMUNU DAHA DA GÜÇLENDİRELİM"

Erdoğan'ın konuşmasından ilgili kısım şöyle:

"Muhalefete çağrıda bulunduk. Aynı davetimizi tekrarlıyorum. İçeriği sinsiliklerle dolu yasa teklifiyle milletin vaktini çalmayın. Dürüstseniz kanun teklifleriyle oyalanmak yerine kalıcı çözüme kavuşturalım. Aile kurumunu daha da güçlendirelim. LGBT diyorlar. Güçlü ailede LGBT diye bir şey olabilir mi? Olamaz. Hangi siyasi partiler bunlarla iş tutuyor biliyorsunuz. AK Parti'nin böyle bir derdi yok. Biz daha önceki çağrılarımızdaki gibi samimiyiz. Sözümüzün sonuna kadar arkasındayız."

Politika