Erdoğan: Birileri diyor ki 'Kobani'yi şöyle yapamazsınız...' Kobani bitti

Erdoğan: Birileri diyor ki 'Kobani'yi şöyle yapamazsınız...' Kobani bitti
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Kobani bitti. Gereken tedbir neyse aldık, alıyoruz, bundan sonra da alacağız" dedi.

Erdoğan, Ankara’da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu'na katıldı.

Cumhurbaşkanı, enflasyonda yılbaşıyla birlikte iyileşmenin hızlanacağını savunarak gelecek şubattan itibaren 'daha makul ve kontrolü kolay bir yere' geleceğini kaydetti.

Erdoğan, asgari ücrete dair "Gereken fedakarlıkları yaparak çalışanların hak ve refahlarını ne kadar korursak ortak hedeflerimize o derece hızlı ve güvenli ulaşabiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı, şunları kaydetti: "Terörle mücadelede batının hali ortada. Türkiye ise terörle mücadelede tüm engelleri aşmış ve terörü yerinde yani bu terör Suriye'nin kuzeyinden kaynaklanıyorsa onları içeri sokarak değil kuzeyinde bitiriyoruz. Çıkmış birileri diyor ki, Kobani'yi şöyle yapamazsınız, Kobani bitti. Gereken tedbir neyse aldık, alıyoruz, bundan sonra da alacağız. O terörist dostlarınıza söyleyin, Türkiye onlar için öyle bereketli bir yer değil. Buraya girmeye kalktıkları anda boğulacakları yerdir."

Erdoğan şöyle devam etti: "Suni krizlere sürüklenmeye çalışılan bir Türkiye, bırakınız diz çökmeyi, tam tersine yeni bir şahlanış içine girmiştir ve bu şahlanış devam edecektir. Dostlarımızı artıracağız, düşmanlarımız hadlerini bilecek. Bekamızla ilgili tehdit gördüğümüzde kimsenin beklemediği zaferler elde etme kabiliyetine sahibiz." (Kısa Dalga)

Politika