Erdoğan'dan muhalefete: Bütün günahı Bay Kemal'e yüklediler... Saç saça baş başa kavga içerisindeler

Erdoğan'dan muhalefete: Bütün günahı Bay Kemal'e yüklediler... Saç saça baş başa kavga içerisindeler
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesine dair gezilerini sürüyor. Bu gezilerde de muhalefeti hedef alıyor. Erdoğan Adıyaman'da muhalefetin "saç saça baş başa" kavga ettiğini söyledi. 14 Mayıs seçim sonuçlarına atıf yapan Erdoğan, masayı işaret ederek "Bütün günahı Bay Kemal'in sırtına yükleyip kenara çekildiler" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde temel atma törenlerini Adıyaman'da sürdürdü. Erdoğan burada da muhalefeti hedef alarak, "Bütün günahı Bay Kemal'in sırtına yükleyip kenara çekildiler. Bay Kemal'e ilk hançerini vuranlar ise toplam oyları yüzde 1'i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis'e taşıdığı uyanıklar oldu" dedi.

Erdoğan, "Adıyaman'da 39 bini konut, 3 bin 400'ü işyeri ve 3 bine yakını ahır toplam 45 bin 305 hak sahibi belirlendi. Bugün 2 bin 798 konutumuzun teslimini yapıyoruz. İnşası süren 32 bin konutumuzu yıl sonuna kadar peyderpey teslim edeceğiz" bilgisini verdikten sonra yine hedefinde muhalefet vardı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Gezi olaylarından darbe girişimine sosyal kaos çıkarma deneyimlerinden ekonomik tuzaklara kadar her yolu denediler. Son olarak şanslarını Cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimlerinde denediler. Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler yine de beceremediler. Bütün bu yükü de Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler

"Saç saça baş başa kavga içerisindeler"

Bay Kemal'e ilk hançerini vuranlar ise toplam oyları yüzde 1'i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis'e taşıdığı uyanıklar oldu. Halbuki milletimiz o dönem kimin nerede durduğunu gayet iyi hatırlıyor. Bazı belediyeleri kaybetmemek için yine akıl ziyan arayışlara giriştiler. Terörle ilişkili partilerle demlenmek mi dersiniz, adliyeye saldıran teröristlere kol kanat germek mi dersiniz Akla gelen gelmeyen nice pazarlıkla çırpınıp duruyorlar. Bir yandan kendi içlerinde saç saça baş başa kavga içerisindeler. 6’lı masada milletimiz bunlara bakıp “İyi ki ülke bunlara kalmadı” diye hamd ediyor." (Kısa Dalga)

Gündem