Erdoğan çocuklara böyle seslendi: Yetki sahibi olunca sakın kirlenmeyin

Erdoğan çocuklara böyle seslendi: Yetki sahibi olunca sakın kirlenmeyin
23 Nisan şenliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaşlarda on binlerce çocuğun öldüğünü, yüzbinlercesinin yaralandığını anlattı. Erdoğan, "Yarın hayatın farklı alanlarında söz etki, yetki sahibi olduğunuzda sakın ola zamana yenik düşmeyin sakın ola kirlenmeyin" dedi.

İstanbul'daki Başakşehir Millet Bahçesi'nde 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği düzenlendi. Şenliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Çocuklara, "Güneyimizde on binlerce çocuğun hayatını yitirdiği, yüz binlerce çocuğun öksüz kaldığı, on binlerce çocuğun dünyanın dört bir yanında kaybolduğu trajedi sürüyor. Kuzeyimizde ikinci ayını bitiren savaşın da acı neticeler doğurarak devam etmesini endişe ile takip ediyoruz" diye seslenen Erdoğan şöyle devam etti:

'TEKNOLOJİNİN ESİRİ OLMAYIN'

erdogan-cocuklar.jpg

"Çocukların kulakları bomba sesleri ile değil, burada olduğu gibi akranlarının neşeli sesleriyle çınlamalıdır. Yarın hayatın farklı alanlarında söz etki, yetki sahibi olduğunuzda sakın ola zamana yenik düşmeyin sakın ola kirlenmeyin ailenize arkadaşlarınıza okulunuza sıkı sıkıya sahip çıkın. Teknolojinin imkanlarını kullanın ama asla onun esiri olmayın. Okulda size öğretenleri mutlaka alın ama onunla sınırlı kalmayın. En iyi öğretici hayattır. Hayatla bağlarınızı asla koparmayın." (Kısa Dalga)

Gündem