Erdoğan: Devlet Bey yaşım miktarınca güller gönderdi

Erdoğan: Devlet Bey yaşım miktarınca güller gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin doğum gününü kutladığını ve Bahçeli'nin kendisine yaşı kadar gül yolladığını anlattı. Erdoğan 70 yaşına girdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nın ardından parti genel merkezi önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum gününü kutlayıp kutlamadığı sorulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet Bey, her zamanki nezaketini, kibarlığını bu defa da gösterdi. Çok da zengin bir nezaket. Yaşım miktarınca güller gönderdi. Yine kendine has estetiği içinde olan, henüz daha görmedim, bir kalem gönderildiğini söylediler. Doğum yıl dönümümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı'nın çalışmasıyla ilgili de tebrikleştik" diye konuştu.

Erdoğan, yarın Manisa'ya gideceğini, süreci en güzel şekilde 31 Mart'a kadar dayanışma içinde devam ettireceklerini söyledi.

Yeniden Refah sorusu: Riya kendine gel

Öte yandan Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nin açıklamalarına ve tavrına ilişkin soruya da cevap verdi. A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un sorusuna Erdoğan, "Yeniden Refah'ın tavrını sizler de biliyorsunuz. Birçok yerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda adeta kopmuş vaziyette. Yeniden Refah olarak ya bizden ayrılmış olanlar veya bize karşı tavır içinde olanları aday çıkardılar. Onlarla yollarını devam ettiriyorlar" ifadelerini kullandı.

A Haber muhabiri Rüya Akkuş'un "Kürsüde 'sirk cambazı' tabirini kullandınız" demesi üzerine Erdoğan, "Ben onların adını anmadım. Rüya kendine gel..." şeklinde çıkıştı.

O anlar sosyal medyada gündem oldu. (Kısa Dalga)

Gündem