Erdoğan, Diyarbakır'da Ahmet Arif'in şiirini okudu

Erdoğan, Diyarbakır'da Ahmet Arif'in şiirini okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'da partisinin gençlerle buluşmasında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasında ilginç anlar yaşandı. Ahmet Arif'in Adiloş Bebe şiirinden bir bölüm okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AKP'li bir genç "Serok Erdoğan" diye seslendi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da partisinin "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye" programında konuştu.

'SEROK ERDOĞAN' DİYE HİTAP ETTİ

Erdoğan'ın konuşmasında ilginç anlar yaşandı. Ahmet Arif'in Adiloş Bebe şiirinden bir bölüm okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AKP'li bir genç "Serok Erdoğan" diye seslendi.

Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti ile ilgili "HDP'si ve diğerleri sadece laf üretirler. Onlar Kandil'e yol ararlar, biz halkımıza modern yollar yaparız, farkımız bu. Biz Diyarbakır'ın ciğeri varken, birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz. Bu gençler önümüzdeki seçimlerde sandıklarda birilerine gereken dersi verecek" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yıllarca terör örgütlerinin baskısı altında, insanların güvenliklerinden endişe duyarak yaşadıkları Diyarbakır artık geride kaldı" diye konuştu.

Politika