Erdoğan: Gezi olaylarında ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur

Erdoğan: Gezi olaylarında ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Şafak gazetesinin 30'uncu yılı için video mesaj paylaştı. Erdoğan "Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe teşebbüsünde ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur" dedi.

Yeni Şafak'ın 30. yaşını kutlayan Erdoğan "Faili meçhullerin, terörün, çetelerin, yolsuzlukların kol gezdiği 90'lı yıllarda çok mühim bir görevi başarıyla yerine getiren Yeni Şafak, 30 yıl boyunca daima milletin, millî iradenin ve demokrasinin sesi oldu" dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Yeni Şafak'ın ülkemizin en sancılı yılları olan 28 Şubat döneminde yaptığı cesur yayınlar, demokrasi tarihimize altın harflerle geçmiştir. Gazetemiz bu onurlu tavrını son 21 yılda demokrasimize yönelik tüm menfur girişimlerde de sürdürmüştür. Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe teşebbüsünde ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur."

Erdoğan, "Bu vesileyle şehit Mustafa Cambaz kardeşimiz başta olmak üzere gazetemizde çalışmış ancak şimdi aramızda olmayan tüm kardeşlerimi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Türkiye'nin hak, hukuk ve adalet mücadelesine verdiğiniz destekler için sizlere en kalbî şükranlarımı sunuyorum. 30. yıl dönümünüz kutlu olsun." diye konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem