Erdoğan: CHP belediyesi, Mersin'e ne verdi?

Erdoğan: CHP belediyesi, Mersin'e ne verdi?
"Oy yoksa hizmet yok" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı. Erdoğan, "Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi... CHP belediyesi, Mersin'e ne verdi? Artık bu güzel Mersin'imizi bunlara teslim edemeyiz. Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak Mersin'in tamamında destan yazalım" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'deki mitingde açıklamalarda bulundu.

CHP Yönetiminde olan Mersin Belediyesini hedef alan Erdoğan, "Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi… CHP belediyesi Mersin'e ne verdi? Öyleyse artık daha biz bu güzel Mersinimizi bunlara teslim edemeyiz. Öyleyse Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak biz istiyoruz ki Mersin'in tamamında destan yazalım. Buna hazır mıyız? Sadece istismar siyasetiyle bu şehrin önünü tıkayanlara kendi mensuplarından bile tahammül edemeyenler görüyoruz. Bunların kirli ittifaklarla kendi yerel iktidarlarını sürdürmek dışında herhangi gündemlerine rastlayamazsınız. Bunlarda vizyon yok, program yok, proje yok, müktesebat zaten yok. Hayalleri, sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı, hevesleri sadece seçimde elde etmeyi umdukları makamlardan ibaret." dedi

"Bunların genel başkanları ne ki adayları ne olsun"

Muhalefet içindeki tartışmaları ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i işaret eden Erdoğan "Eskiler 'otu çek, köküne bak' derler. Bunlar bu… Bunların genel merkezleri, genel başkanları, milletvekilleri ne ki Mersin'deki adayları teşkilatları ne olsun. Birbirleriyle uğraşmaktan, birbirleriyle kavga etmekten gözleri ne ülkeyi ne şehirlerimizi ne de insanımızı görüyor. Kendi aralarında demlenmekten başka işe vakitleri kalmıyor. Mersin'e bakmak, Mersin'i anlamak, Mersin'in beklentilerine cevap verecek hazırlıkları yapmak için bırakın iradeyi, niyet sahibi bile değiller" dedi.

Erdoğan, "Yerel yönetimlerle işbirliği içinde çok daha fazlasını yapacağız. Peki nasıl yapacağız? Bu kardeşiniz Cumhurbaşkanı... Cumhurbaşkanı olarak grup yönetimimiz çok çok güçlü. Yerel yönetimlerde de görevi sizler Cumhur İttifakı'na verdiğiniz zaman biz ülkemizin dört bir yanını abat ederiz. Mersin'imizi abat ederiz. Hiç kimse buna dur diyemez" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem