Erdoğan yine gazetecileri suçladı: Postallı medya mensuplarını unutmayacağız

Erdoğan yine gazetecileri suçladı: Postallı medya mensuplarını unutmayacağız
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TRT World Forum'da açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan açıklamasında, "Türk demokrasisi ne zaman riske girse hemen vesayetçilerin tetikçiliğine soyunan postallı medya mensuplarını da asla unutmayacağız. Muhtar bile olamaz manşetinden 411 el kaosa kalktı provokasyonuna kadar nice medya operasyonunun hedefi haline getirildik'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "TRT World Forum 2023" programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İsrail-Filistin savaşına dikkat çeken Erdoğan, "Adil bir barışa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz. Bölgemizde daha fazla kan akmaması için Türkiye elini taşın altına koymaya hazır" dedi.

Yine 'muhtar bile olamazlar' manşetini anımsattı

Erdoğan'ın 20 yıllık iktidarından bahsederken yine "muhtar bile olamazlar" manşetinden bahsetti. Gazetecileri suçlayan Erdoğan şöyle dedi:

Gerektiğinde ağır bedeller ödemeyi göze alarak ülkemizde tüm kurum ve kuralları ile hakiki demokrasiyi tesis ettik. Objektif kriterlere göre değerlendirmeler yapıldığında herkesin kabul ettiği gerçek şudur; Türkiye ekonomisi, demokrasisi, basını ile gerçekleştirdiği sessiz devrimleriyle 21 yıl öncesine nazaran çok daha ileri bir noktadadır. Bugün medyamız 2002'den daha zengin, daha çeşitli, toplumun farklı kesimlerinin daha fazla temsil edildiği çoğulcu bir yapıya sahiptir. Teröre bulaşmadığı, şiddeti övmediği ve başkasına hakaret etmediği müddetçe isteyen istediğini yazabilmektedir. Muhalif veya muafık fark etmeksizin medya mensuplarımızın fikirlerini serbestçe ifade etmelerinde hiç bir mani bulunmuyor. (Kısa Dalga)

Gündem