Erdoğan: “Türkiye nüfusunun tamamı AK Parti'nin doğal üyesi”

Erdoğan: “Türkiye nüfusunun tamamı AK Parti'nin doğal üyesi”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkeyi “faşist siyasetin” eline bırakmayacaklarını belirterek “Artık ülkemizin 84 milyona yaklaşan nüfusunun her ferdini partimizin tabi üyesi olarak görüyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Balıkesir, Osmaniye, Tokat, Tunceli 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.Erdoğan, teşkilatını sıkı çalışması konusunda uyarırken “Artık ülkemizin 84 milyona yaklaşan nüfusunun her ferdini partimizin tabi üyesi olarak görüyorum” diye konuştu.

Erdoğan, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmakta kararlı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Artık ülkemizin 84 milyona yaklaşan nüfusunun her ferdini partimizin tabi üyesi olarak görüyorum. Oy oranı sandıkta ortaya çıkıyor. Mücadelenin asıl görüleceği yer sandık gününe kadar yapılan çalışmalardır. Sahaya çıktığınızda sizin bir adım gittiğiniz her vatandaşımızın size 3-5 adım geldiğini zaten bizzat müşahede edeceksiniz. Yeter ki biz kendi istikametimize sahip çıkalım. Bu yolun sonu mutlaka zafere çıkacaktır. İnsanlarımızın huzuruna, ülkemizin esenliğine, devletimizin güvenliğine kasteden hiç kimse millet nezdinde itibar bulmaz, bulamayacaktır. Ülkemizi bu faşist siyasetin eline bırakmayacağız. Gerçek yüzlerini her fırsatta milletimize teşhir edeceğiz.”

Yukarı bak, Ay’ı gör dedik

Erdoğan, Milli Uzay Programı’na da değinerek “Yukarı bak, Ay’ı gör dedik” diye konuştu ve ekledi: Türkiye'yi hangi alanlarda en ileriye taşıyabileceğimize bakacağız. Dün Milli Uzay Programımızı açıklayarak gözümüzü uzaya diktiğimizi açıkladık. Bizim asıl gündemimiz bunlardır.”

Gündem