Erdoğan: Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda kimsenin kimliğine, meşrebine, kökenine bakmayız.

Erdoğan: Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda kimsenin kimliğine, meşrebine, kökenine bakmayız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Otelciler Federasyonunun Genel Kurulu’na böyle seslendi: “Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda kimsenin kimliğine, meşrebine, kökenine bakmayız. Baktığımız tek yer, ülkemize kazandırılan eserler, milletimize yapılan hizmetlerdir. Hayatımızın hiçbir döneminde yatırımcı düşmanlığıyla siyaset yapmadık, bundan sonra da yapmayız.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Otelciler Federasyonu Genel Kurulu’na (TÜROFED) seslenirken, “Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda kimsenin kimliğine, meşrebine, kökenine bakmayız. Baktığımız tek yer, ülkemize kazandırılan eserler, milletimize yapılan hizmetlerdir. Hayatımızın hiçbir döneminde yatırımcı düşmanlığıyla siyaset yapmadık, bundan sonra da yapmayız” ifadelerini kullandı.

TÜROFED’in, Ankara’da bir otelde düzenlenen 7. Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

TURİZMDE USTALIK DÖNEMİ: Yaşadığımız coğrafyanın kıymetini çoğu defa yeterince bilmiyor olabiliriz. Ama dışarıdan gelen, dışarıdan bakan herkes, bu zenginliği hemen fark ediyor. Bu büyük hazineyi en iyi değerlendirmesi gereken de turizm sektörüdür. Turizmde artık çıraklık ve kalfalık dönemimizi bitirdik, ustalık aşamasındayız. TÜROFED üyeleri başta olmak üzere turizmcilerimizin her biri, bu doğrultuda atacakları adımlarda hükümetimizin desteğini yanlarında bulacaklarından emin olsunlar.

TÜRKİYE’NİN ÇIKARLARI SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA: Türkiye’nin çıkarları söz konusu olduğunda kimsenin kimliğine, meşrebine, kökenine bakmayız. Baktığımız tek yer, ülkemize kazandırılan eserler, milletimize yapılan hizmetlerdir. Hayatımızın hiçbir döneminde yatırımcı düşmanlığıyla siyaset yapmadık, bundan sonra da yapmayız.

SPEKÜLASYONLARLA İSTİKAMET DEĞİŞTİRMEYİZ: Dikkat ederseniz, Türkiye ne zaman yeni bir atılımın eşiğine gelse, eskiden beri oynanan kirli bir oyun hemen sahneye sürülüyor. Bu oyunda kullanılan darbecilerden teröristlere, ekonomik tetikçilerden beşinci kol elemanlarına kadar hep aynı misyonla karşımıza çıkıyor. Ülkemizi yeniden siyasi istikrarsızlık, ekonomik geri kalmışlık, sosyal çatışma, vizyonsuz yönetim bataklığına sürüklemek isteyenler, elbette bugün de boş durmuyor. Terör örgütlerinin eylem arayışları, uluslararası alanda ülkemize yönelik mesnetsiz ithamların çoğalması, sosyal medya mecralarında yürütülen kara propagandaların artması, hep aynı senaryonun ürünüdür. Ama unuttukları bir şey var. Türkiye, artık eski Türkiye değildir. Ülkemiz, artık, iki teröristle, 3-5 milyar dolarlık spekülasyonla, 3-5 kifayetsiz siyasetçinin hezeyanlarıyla, medya manipülasyonları ile istikameti değiştirilecek bir yer olmaktan çoktan çıkmıştır.” (DHA)

Ekonomi