Erdoğan'dan isim vermeden yeni Gülşen tepkisi: İmam hatip okullarımızla ilgili hakaretlerin gerisinde nobranlık var

Erdoğan'dan isim vermeden yeni Gülşen tepkisi: İmam hatip okullarımızla ilgili hakaretlerin gerisinde nobranlık var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"2053 VİZYONU AÇIKLAMASI: Küresel ölçekteki sıkıntılara rağmen Türkiye'yi 2053 vizyonumuza ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

KILIÇDAROĞLU TURİSTİK GEZİ YAPMIŞ: TEKNOFEST'i görüp de gururlanmamak elde değil. Geleceğimiz için ümitlenmemek mümkün değil. Sağ olsun TEKNOFEST'e bir turistik gezi yapmış. (Kılıçdaroğlu) İnşallah ilham almıştır.

HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ YAPAR HALİNE GELDİK: Bu ülke toplu iğne üretemiyordu. Artık her şeyin en güzelini yapar haline geldik.

İMAM HATİPLERLE İLGİLİ HAKARETLERİN GERİSİNDE NOBRANLIK VAR: İmam hatip okullarımızla, alimlerimizle ilgili hakaretlerin gerisinde nobranlık var. Partimizin kapısına kilit vurmak isteyenlerin arkasında faşist kafayı hortlatma çabası var. Alevi Bektaşi kardeşlerimizi hedef alan edepsizlikler de bu oyunların birer parçası. Dikkat ederseniz CHP ve yoldaşları milletten yüz bulamadıkça giderek tehdit ve hakaret diline sarılıyor. 2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız." (DHA)

Politika