Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Hodri meydan, seçimlerde çık karşımıza heyecanımızı yarıştıralım

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Hodri meydan, seçimlerde çık karşımıza heyecanımızı yarıştıralım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şöyle seslendi: Seçimlerde çık karşımıza birikimlerimizi vizyonlarımızı heyecanlarımızı yarıştıralım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hem eleştirdi hem de çağrıda bulundu. Erdoğan şunları söyledi:

"Şimdi buradan Sayın Kılıçdaroğlu'na açık bir çağrı yapmak istiyorum. Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, madem ülkenin ve milletin geleceğinde sorumluluk almak istiyorsun, öyleyse hodri meydan; gücün yetiyorsa yüreğin varsa kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza birikimlerimizi vizyonlarımızı heyecanlarımızı yarıştıralım."

Erdoğan, CHP liderinin ABD gezisini de şöyle yorumladı: "Bu zat seçimlere ayların kaldığı dönemde ABD'ye gitti. Benzin istasyonuna girmiş, hamburgerci varmış, 8 saat orada geçmiş. Bu görüntüleri vermek için ta oralara kadar gitmeye gerek yoktu. Ülkemizde de benzer görüntüleri verebilirdi.

Bu gezinin bir de bilinmeyen tarafları, karanlık kısımları var. Bu zatın ABD'de görüştüğü FETÖ iltisaklı kişilerle muhasebeyi yapmak da 6'lı masadaki ortaklarının görevidir diye düşünüyorum. Bir de vermediği görüntüler var. New York'a gidip Türkevi'ni ziyaret etme ihtiyacı duymayacaksın. Türken Foundation'ın orada yaptırdığı bina ile ilgili benim çocuklarıma laf atıyor. Attığın yalanlarda açtığım davaların hepsini kazandım, kazanıyorum. Bununla ilgili davayı avukatlarım açacaklar, buradan da inşallah bir şeyler gelecek. Washington'daki ziyaretleri arasında Büyükelçiliğimiz yer almıyor. Amerika'da Türkiye'yi temsil eden her yerden uzak durmuştur. Tek yaptığı şaibeli kişi ve kurumlarla bir araya gelmek. " (Kısa Dalga)

Gündem