Erdoğan'dan mikrofonu isteyen çocuk Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi

Erdoğan'dan mikrofonu isteyen çocuk Kılıçdaroğlu'na 'hain' dedi
Erdoğan'un Trabzon'daki programında küçük bir çocuk mikrofonu alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hain dedi ve Erdoğan için oy istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara. Bu firmalara biz burayı 3 kat fazlasına bir rakamla verdiğimizi ve bir kağıt gösteriyor güya benim imzam var. Ben ihalelere imza atmam Bay Kemal yalancılığını ispat ettin." ifadelerini kullandı.

 Erdoğan, törenin sonunda küçük bir çocuğu sahneye çağırdı. Çocuk, Erdoğan'dan mikrofonu istedi ve Kemal Kılıçdaroğlu'na "hain" diyerek, Erdoğan'a oy istedi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, yaşanan olaya şöyle tepki gösterdi: "Kindarlığı ve nefret söylemini çocuklara aşılayan, kürsüye çıkartıp ‘Bay Kemal hain, hain’ söyleten zihniyetinize de siyasetinize de lanet olsun.

CHP'li Ali Mahir Başarır ise "Bir çocuğa mikrofon vererek kendi kullandığı “Bay Kemal” diye başlayan nefret söylemlerini dile getirmesini gülücüklerle karşılamak en hafif tabiri ile acizliktir! Bu siyaset değil! Siyaset hiç bu kadar dip seviyede olmamıştı! Erdoğan bunu da başardı" ifadesini kullandı.

Gündem